Pallets. Opzetranden. Etcetera.

welkom bij 123pallets.nl

Bestellen & Betalen

Bestellen

Bestellen op 123pallets.nl gaat gemakkelijk en snel. Zoek de gewenste producten, selecteer het gewenste aantal en levertijd. Plaats de bestelling vervolgens op de palletwagen. Geef uw naam en afleveradres aan of, indien u reeds ingeschreven bent, log in en sla deze stap over. Selecteer tenslotte de wijze van betalen en bevestig de bestelling. Nota bene: Bestellen kan ook zonder in te schrijven. De volgende keer dient u alle gegevens dan wel opnieuw in te vullen.

 

Levertijd

De standaard levertijd is 2 werkdagen (48 uur). Spoedlevering binnen 1 werkdag (24 uur) is ook mogelijk - tegen een kleine toeslag. De aangegeven levertijden worden berekend vanaf het moment dat de betaling van de bestelling op onze bankrekening is bijgeschreven of uw bestelling op rekening door ons is geaccepteerd. Voor sommige producten geldt een afwijkende levertijd. Dit staat bij het betreffende product vermeld.

 

Verzendkosten

Alle getoonde verkoopprijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend op basis van het specifieke laadvolume van de producten en de afleverlocatie. Naarmate meer producten gekocht worden, worden de transportkosten per product lager: bij eenheden van volle vrachtwagens zijn de transportkosten per product gemiddeld het laagst.

Als u producten bestelt en doorgaat naar afrekenen, ziet u voordat de bestelling definitief is geplaatst precies wat de verzendkosten voor de bestelling zijn. Transportkosten kunnen variëren door de tijd, ondermeer als gevolg van schommelingen in brandstofprijzen.

 

Betalen

Betalen op 123pallets.nl kan op rekening (achteraf, onder voorbehoud van acceptatie), of vooraf per bankoverboeking. Direct betalen kan met IDEAL (voor Nederland) of voor Belgische klanten met Mister Cash, Belfius Direct Net en KBC/CBC-Betaalknop. In de laatste gevallen wordt u aan het eind van de bestelling doorgeleid naar de betalingsprovider Mollie, onze betalingsprovider. 

IDEALMISTER CASHBelfius logoKBC CBC Betalen