Pallets. Opzetranden. Etcetera.

welkom bij 123pallets.nl

Europallets kopen

Wilt u europallets kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij ons vindt u de juiste europallets voor uw transport!

Europaletten zijn de bekendste soort paletten op de huidige markt. Europallets kopen betekent kwaliteit in huis halen. Ze zijn zowel geschikt voor statisch gebruik als voor het transport. Europalets hebben standaard afmetingen van 80 x 123cm en zij kunnen maximaal laadvermogen van 2000 kg. Dit gewicht kan alleen worden geladen indien de draagkracht over het hele europallet gelijk is.  Europallets mogen uitsluitend deze naam dragen als zij aan vastgestelde  eisen voldoen. Gaat u europallets kopen? Let er dan op dat deze aan de voorgeschreven EPAL-normen voldoen.

Bij het kopen van europallets heeft u het voordeel dat deze in heel Europa worden gebruikt en als standaard gezien worden. Het inwisselen of inleveren van deze pallets vormt dus geen enkel probleem. Bij het kopen van een Europallet dient men 10 euro statiegeld te betalen. Als een pallet beschadigt is, hoeft men niet perse een nieuwe europallet te kopen. De Europallet kan namelijk makkelijk gerepareerd worden. Voorwaarde is wel dat de reparatie volgens de EPAL-normen verlopen.

Houten of kunststof europallets kopen

Kunststof europallets levert u veel transport voordelen op. Zij zijn niet alleen erg gemakkelijk in gebruik, maar ook nog vochtafstotend en prima afwasbaar. Vanwege hun vormgeving zijn zij heel erg makkelijk stapelbaar en stabiel. Kunststof europallets kunnen namelijk haast niet beschadigen of splinteren en hebben een veel langere levensduur dan houten europallets. Kunststof europallets kopen is daarentegen wel duurder dan houten europallets kopen.

Houten europallets zijn erg makkelijk in gebruik. Zij zijn na schade goed te herstellen en houten europallets kopen is goedkoper dan kunststof europallets aanschaffen. Houten europallets zijn HT behandeld, waardoor verspreiding van insecten en andere organismen wordt tegengegaan. De houten europallets gaan behoorlijk lang mee en zijn goedkoper dan de kunststof europallets. Kopen of vergelijken kunt u op onze webshop.

Opzetranden en deksels voor uw europallets kopen

Bij 123pallets kunt u ook deksels en opzetranden voor uw europallets kopen. U kunt op deze manier een stapelbare container maken van uw pallets. U kunt uw waren op deze manier beveiligen tegen stof, schade door licht en vervoersschade. Uw producten zijn deze manier optimaal opgeborgen voor eventuele beschadigingen tijdens het vervoer. Bij het stapelen kan een deksel handig zijn om een stevige basis te vormen voor de stapel. U kunt opzetranden en deksels zijn voor praktisch alle europallets kopen.

 

Klik hier voor alle diensten van 123pallets: