Pallets. Opzetranden. Etcetera.

welkom bij 123pallets.nl

Pallets van karton

Voordelen

Kartonpallets in diverse maten

Natuur, vervaardigd uit gerecycled papier, niet milieubelastend
Hygiënisch, geen schimmelvorming, geen zaagsel of stof
Veiligheid, geen verwondingen door splinters of spijkers
Vochtbestendig, geschikt voor koel- en diepvriestoepassingen
Lichtgewicht, zeer licht en hanteerbaar, ergonomisch
Sterkte, statisch draagvermogen van 1000 - 6000kg
Prijs, competitieve prijzen in vergelijking met hout en kunststof
Inzetbaarhied, wereldwijd geen beperkingen door regelgevingen
Kostenbesparend, door minder gewicht (luchtvracht)
Scherp geprijsd

 

 

Kartonpallets zijn vervaardigd uit gerecycled karton en daardoor 100% recyclebaar, het is een uniek en gepatenteerd product. Ze zijn volledig opgebouwd zoals een klassieke pallet en door zijn constructie geschikt voor 2-wegs én 4-wegs-gebruik. De kartonpallet is zeer licht en hanteerbaar door de constructie en materiaalkeuze. Dergelijke kartonnen palletten zijn zowel met een heftruck als pompwagen verplaatsbaar.

Kartonpallets zijn ook geschikt voor koel-en diepvriestoepassingen en hebben een statisch draagvermogen tot 6 ton, dynamisch draagvermogen tot 1,25 ton en een belading in rekken tot 500kg.
Door het materiaal en het productieproces van deze pallets zijn ze vrij van ongedierte of parasieten en niet ISPM 15 verplicht. Ze bestaan in verschillende maten en sterktes, waaronder natuurlijk het europalletformaat van 80x120cm en het blokpalletformaat van 100x120cm. Ook zijn de kartonpallets verkrijgbaar in displaypalletformaat van 40x60cm en Düsseldorferpalletformaat van 60x80cm.

Kartonpallets zijn recyclebaar
Kartonpallets zijn competitief met hout en plastic, kostenbesparend door zijn lagere gewicht en recyclebaarheid en wereldwijd inzetbaar!