Pallets. Opzetranden. Etcetera.

welkom bij 123pallets.nl

Palletranden

In deze categorie vind u het complete assortiment opzetranden voor pallets. Palletranden zijn verkrijgbaar met scharnieren of met vaste hoeken. De wanden van palletranden zijn meestal 200mm hoog, maar palletranden zijn ook in diverse andere maten en soorten verkrijgbaar. Bij 123pallets zijn de standaard afmetingen opzetranden voor pallets te verkrijgen, hiermee kunt u makkelijk en snel een palletbox maken van uw houten pallets of kunststof pallets. Maak de palletbox helemaal compleet voor transport of opslag met een bijpassende deksel. Wij hebben opzetranden voor pallets in hout en kunststof. Lees meer over palletranden

Palletranden en deksels zijn slimme oplossingen om ruimte te besparen tijdens uw logistiek en opslag. Daarnaast hebben ze als voordeel dat ze helpen bij het veilig en stofvrij vervoeren of opslaan van uw goederen. Onze palletranden zijn stevig en zorgen ervoor dat u van uw pallet een houten kist kunt maken. De meeste opzetranden zijn inklapbaar en helpen daardoor ruimte te besparen wanneer ze niet gebruikt worden. Wij verkopen zowel houten opzetranden voor pallets als palletranden van kunststof. Het materiaal dat u kiest ligt aan uw logistieke vraagstuk en aan de pallets die u gebruikt.

Toepassingen van een opzetrand voor pallets

De opzetranden zijn stapelbaar en op die manier kunt u van uw pallet een palletbox maken. De palletbox kunt u gebruiken om goederen los op de pallet te leggen of in uw magazijn als opslagruimte. Als u de pallets afsluit met een deksel kan er geen stof, vocht of ander vuil bij uw producten terecht komen. Dit maakt met name de kunststof pallets met opzetrand geschikt voor het vervoeren van levensmiddelen, maar ze voldoen dan niet direct aan het HACCP keurmerk.

Opzetranden voor pallets

Bekijk het complete assortiment opzetranden van 123pallets.nl. Pallets zijn er in veel verschillende vormen en maten. Bij de standaard afmetingen zijn opzetranden te verkrijgen waarmee u een box kunt maken van de pallets. Maak de box vervolgens compleet met een deksel. Er zitten houten en kunststof opzetranden in het assortiment. Heeft u nog vragen over de palletrand? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Opzetranden assortiment: