Waarom klanten voor 123pallets kiezen

123pallets.nl is de eerste gespecialiseerde webwinkel voor online verkoop van pallets, opzetranden en deksels in Nederland en België. Sinds de start op 1 februari 2011 wordt 123pallets.nl dagelijks door steeds meer ondernemers ontdekt om eenvoudig en snel pallets te bestellen tegen scherpe, en vooral duidelijke prijzen.

Op 123pallets.nl vindt u niet alleen het grootste assortiment palletproducten, maar ook voor de beste prijzen. Onze logistieke processen zijn speciaal ingericht voor grote goederen zoals pallets en opzetranden. Door gebruik te maken van betrouwbare transportpartners zorgen ervoor dat wij orders standaard binnen 48 uur kunnen bezorgen en spoedorders binnen 24 uur (1 werkdag) in Nederland en in België.

Wij kopen onze pallets, deksels en opzetranden in bij grote Europese fabrikanten. Hierdoor zijn onze producten altijd van uitstekende kwaliteit, zowel de nieuwe als gebruikte producten. Hitte behandelingen volgens ISPM 15 normen (op verzoek) zijn mogelijk. Europallets worden volgens EPAL normeringen geleverd.

123pallets.nl is onderdeel van Rotom Nederland BV. Rotom Nederland BV is opgericht in 1981 en is een betrouwbare handelsorganisatie in logistieke middelen. Het managementteam heeft ruim 30 jaar ervaring in de branche. Met diverse succesvolle internetsites richt het bedrijf zich speciaal op transport- en opslagmiddelen in de Benelux. Naast www.123pallets.nl hebben we ook een webshop waar u een uitgebreider assortiment ladingdragers en bijpassende accessoires kunt vinden en dat is Logistiekonline.