Pallets. Opzetranden. Etcetera.

welkom bij 123pallets.nl

Betalen

Op rekeningU kunt bij ons bestellen op rekening. Wij sturen u de (verzamel)factuur toe en u betaalt achteraf. Wij hanteren een betalingstermijn van twee weken.

Naar klantenservice overzicht Terug naar boven


iDEALiDEALNederlandse klanten kunnen betalen met iDEAL. Met iDeal kunt u veilig en gemakkelijk uw bestelling bij 123pallets.nl afrekenen. iDEAL is het meest gebruikt middel voor online betalingen in Nederland. Als u  internetbankiert kunt u gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal wordt ondersteund door de meeste Nederlandse banken:

iDEAL banken
ICEPAY logo
Naar klantenservice overzicht Terug naar boven

Mister CashMister CashKlanten in België kunnen betalen met Bancontact / Mister Cash. Met Bancontact / Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Mister Cash is mogelijk als u bankiert bij:

Mister Cash banken
ICEPAY logo
Naar klantenservice overzicht Terug naar boven

Bank OverboekingHet is tevens mogelijk om een vooruitbetaling te doen per reguliere bank overboeking. Neemt u contact op met onze klantenservice.


Naar klantenservice overzicht Terug naar boven

Veilig betalen

WIj maken voor de afhandeling van betalingen gebruik van het Nederlandse ICEPAY. ICEPAY maakt het als Payment Service Provider mogelijk voor webwinkeliers om diverse online betaalmethodes, zoals iDEAL en MrCash, aan te bieden in hun webshop. Zo kunt u als consument binnen de webshop van uw online betalingen binnen een gebruiksvriendelijke en veilige betaalomgeving verrichten. ICEPAY is alleen verantwoordelijk voor de afhandeling van uw betaling en heeft geen invloed op de levering van uw online aankopen.

U kunt op de website van ICEPAY aanvullende informatie vinden over uw online betaling via ICEPAY.Naar klantenservice overzicht Terug naar boven