Pallets. Opzetranden. Etcetera.

welkom bij 123pallets.nl

Pallets

Bekijk hier het complete assortiment pallets wij hebben zowel houten pallets als kunststof pallets. Pallets zijn in vele maten en soorten verkrijgbaar. Bij de standaard afmetingen, hieronder verstaan wij 1200x800mm en 1200x1000mm, zijn opzetranden te verkrijgen. Door opzetranden te gebruiken kunt u een palletbox maken van de houten pallets of kunststof pallets. Maak de palletbox compleet met een deksel. Opzetranden zijn ook verkrijgbaar in hout of kunststof. Lees meer over pallets

Bent u op zoek naar pallets? Dan bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres. Het complete assortiment houten pallets of kunststof pallets vindt u hieronder. We hebben pallets te koop in vele soorten en maten. In ons assortiment pallets vind u onder andere kunststof, houten, kartonnen, piepschuim en houtvezel pallets. Als u kiest voor 123pallets, dan kiest u voor een zeer betrouwbare pallethandel waarbij de pallets te koop zijn tegen gunstige tarieven.

Pallethandel 123pallets

123pallets heeft ruim 10 jaar ervaring in het verkopen en inkopen van pallets. Dankzij onze expertise kunnen wij kwalitatief goede pallets leveren tegen lage kosten en op basis van een snelle levering. Wij proberen uw bestelling standaard binnen 48 uur (2 werkdagen) te leveren, indien ze op tijd geplaatst zijn. U kunt ook uw bestelling met spoed bestellen, dan wordt het binnen 24 uur geleverd. Voor een spoedbestelling berekenen wij een toeslag.

Diverse afmetingen pallets te koop

Een Europallet heeft het formaat 1200x800mm en is de meest gebruikte houten pallet in Europa en wordt ook veelvuldig gebruikt voor palletpooling. De pallet is te herkennen aan het EPAL logo en voldoet dan ook aan alle Europese eisen. De Europallets hebben een dynamisch draagvermogen van circa 1500 kilo. Als houten pallets niet HT behandeld zijn, dan is het ook mogelijk om deze door 123pallets HT te laten behandelen. Als u zaken doet in landen buiten de Europese Unie, dan moeten de pallets aan de voorwaarden voldoen die in de ISPM15 wetgeving zijn vastgelegd. 123pallets heeft een groot scala aan ISPM-15 gecertificeerde pallets.

Meer weten over pallets en internationaal transport? Neem dan vrijblijvend contact op met onze pallethandel. Wij adviseren u met plezier en helpen u graag verder.

Pallets assortiment: