123pallets.nl

Prijzen van pallets

Door:123Pallets.nl
Prijzen van pallets
Een houten pallet en een karton pallet zijn over het algemeen goedkoper dan een kunststof pallet. Toch kunnen zowel houten pallets als karton pallets en kunststof pallets de beste aankoop zijn, afhankelijk van de behoeften van de klant.

Prijzen van pallets

Wanneer u op zoek bent naar de beste pallet prijs dan moet u bij 123pallets zijn! 123pallets is gespecialiseerd in het leveren van pallets en aanverwante artikelen in Nederland en België. Wij leveren uw producten voor een scherpe pallet prijs. Door de ingrediënten service en klantgerichtheid kunnen wij pallets leveren tegen een lage prijs en hoge snelheid.

Prijs houten pallet

Een houten pallet is gemiddeld een stuk goedkoper van prijs dan een kunststof pallet. Een kartonnen pallet is op zijn beurt weer goedkoper dan een houten pallet. Houten pallets zijn relatief eenvoudig te repareren waardoor het product een lange levenscyclus heeft. Dit is zeker het geval ten opzichte van een kartonnen pallet. In onze webshop vindt u een naast nieuwe pallets ook goedkopere, gebruikte houten pallets. Deze gebruikte pallets zijn volledig hersteld en bezitten dezelfde hoge kwaliteit die u van nieuwe pallets gewend bent. Het opnieuw gebruiken van een pallet levert u niet alleen financiële voordelen op: U helpt ons op deze manier ook bij te dragen aan het milieu.

Prijs kunststof pallet

Hoewel de prijs van een kunststof pallet hoger ligt, biedt deze ook veel voordelen. Door de niet-poreuze eigenschap van dit product maken schimmels, insecten en andere organismen geen kans om de pallet aan te tasten. Daarnaast zorgt de grondstof voor het behoud van hun stevigheid. Het gebruik biedt transport oplossingen voor grondstoffen en ingrediënten in bijvoorbeeld de levensmiddelenbranche of chemische industrie. Onze kunststof pallets bij 123Pallets voldoen aan alle eisen voor transport naar onder andere China, de Verenigde Staten en Australië. Mede door de stevigheid en de stabiliteit van een kunststof pallet zullen er minder storingen worden veroorzaakt door losse spijkers, splinters of kapotte planken. Nogmaals, de prijs van een kunststof pallet ligt wat hoger, maar de voordelen spreken boekdelen.

Prijs kartonnen pallet

De gemiddelde prijs van een karton pallet is laag en betekent voor u een grote kostenbesparing. Zij zijn een uitstekend alternatief voor houten of kunststof pallets. Kartonnen pallets zijn bijna net zo sterk, maar zijn zeer licht in gewicht. Een kartonnen pallet wordt daarom vaak toegepast voor gebruik in de scheepvaart of luchtvaart. Naast de lage prijs van een kartonnen pallet zijn er nog andere redenen om deze pallets aan te schaffen. De kartonnen paletten zijn zeer makkelijk te recyclen. U gooit ze gewoon in de papiercontainer of zet ze bij het oud papier. Wij zorgen voor een lage prijs voor uw pallet en u draagt een steentje bij aan het verbeteren van het milieu

Contact

Wil je meer weten over ons aanbod aan pallets? Geen probleem! Voor meer advies kun je ons bereiken via 0499-491034 of via [email protected].

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter