123pallets.nl

Voordelen verschillende soorten pallets

Door:123Pallets.nl
Voordelen verschillende soorten pallets
De ene pallet is de andere niet. Houten pallets, kunststof pallets en karton pallets hebben allemaal hun specifieke eigenschappen en toepassingen.

Voordelen verschillende soorten pallets

Op zoek naar betaalbare pallets? Wij bieden al jaren een groot assortiment van verschillende modellen en uitvoeringen. Onze pallets zijn in verschillende materialen leverbaar. U heeft de keuze uit hout, kunststof en kartonnen exemplaren. Voor ieder logistiek probleem leveren wij de juiste pallets. Tevens leveren wij deksels, opzetranden en bedrukte logoplaten. Neem contact met een van onze medewerkers op voor meer informatie of bestel direct in onze webshop.

Houten pallets

Houten pallets zijn relatief goedkoop en milieuvriendelijk. Ze zijn eenvoudig te herstellen en Ieder onderdeel is afzonderlijk te repareren. Beschadigde pallets worden door ons hersteld in de originele staat en opnieuw op de markt gebracht. Dit drukt niet alleen de kosten, maar ontlast tevens het milieu. Onze organisatie draagt zo een steentje bij op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord ondernemen. Het repareren en herstellen van pallets bespaart een hoop hout en zorgt voor een langere levenscyclus.

Kunststof pallets

Kunststof pallets bieden u veel voordelen als logistiek hulpmiddel. Het is een licht maar sterk product. Ze zijn licht, vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk . Deze eigenschappen bieden u een voordeel ten opzichte van houten pallets als u met vochtiggevoelige of aan regelgeving onderhevige producten zoals vlees en dergelijke werkt. Daarnaast zijn kunststof pallets bestand tegen ieder weertype. Dit is een groot voordeel wanneer de pallets lang worden blootgesteld aan extreme temperaturen of langdurige regenval. Kunststof pallets gaan langer mee, maar zijn daardoor ook veel duurder dan houten exemplaren. Ze voldoen aan de wettelijke bepalingen in onder andere China, Australië en de USA. Kunststof pallets zijn eenvoudig te voorzien van uw bedrijfslogo en dusdanig ontworpen dat ze zeer makkelijk te stapelen zijn. Dit scheelt u veel ruimte en zorgt voor een opgeruimd en overzichtelijk magazijn.

Kartonnen pallets

Een prima alternatief voor houten of kunststof pallets zijn onze karton pallets. Net als hout is karton een milieuvriendelijke, logistieke oplossing. Dit materiaal is verbazend sterk en is ontzettend licht. Deze twee eigenschappen zorgen er voor dat kartonnen pallets veel worden gebruikt in de luchtvaart. Maar ook in de scheepvaart en wegtransport wint de kartonnen pallet terrein. Karton is een grondstof dat bekend staat als recyclebaar. U hoeft dus niet alleen minder zwaar te tillen. De beschadigde pallets kunt u gewoon in de papiercontainer gooien. Zo bent u ook milieubewust en maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen. De kartonnen pallets worden behandeld met een vochtwerend middel en zijn hierdoor uitstekend geschikt voor gebruik in de koeling of diepvries.

Contact

Wil je meer weten over ons aanbod aan pallets? Geen probleem! Voor meer advies kun je ons bereiken via 0499-491034 of via [email protected].

Reacties
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter